Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Arrestatie in ontvoeringszaak De Koning

Toegevoegd: 26-01-2016, 18.48 uur
Door: Roland de Jong

CHAAM - In het Brabantse Chaam is vanmiddag een 50-jarige man aangehouden die mogelijk betrokken is geweest bij de de 42-jarige Rien de Koning uit Schoondijke en de 18-jarige Gino Heeren uit Sprundel.


De twee werden in december ontvoerd bij een garagebedrijf in Breda. De daders maakten daarbij gebruik van een blauwe Volkswagen Transporter die was voorzien van een blauw zwaailicht. De ontvoerders waren gekleed als leden van een arrestatie-eenheid. De slachtoffers doken op 1 januari weer op in Ulicoten. In de tussentijd zouden ze vast hebben gezeten in een loods.

Vandaag viel een arrestatieteam rond 15.30 uur een woning in Chaam binnen. Vervolgens heeft de politie onder leiding van de rechter-commissaris zijn huis doorzocht. Wat daar is aangetroffen kan in het belang van het onderzoek nog niet gemeld worden. Wel is duidelijk dat in de omgeving een 50-jarige man als verdachte is opgepakt. Het gaat om een bewoner van het pand in Chaam.

Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren