Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Overvaller Middelburg dreigde met mes

Toegevoegd: 30-01-2016, 11.15 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De man die vrijdagavond in Middelburg Wijnbar en Eeterij Mrs Jones overviel, bedreigde het personeel met een mes. Dat zegt de politie.


De overval vond rond 23.30 uur plaats. In de zaak waren op dat moment geen klanten meer aanwezig. De overvaller bedreigde twee jonge personeelsleden met een mes en vluchtte met een geldbedrag te voet weg richting de Geere Passage. Er raakte niemand gewond.
 
Een getuige zag volgens de politie de vermoedelijke overvaller omstreeks 22.50 uur al in de omgeving van het restaurant. De overvaller was toen in het gezelschap van een tweede jongeman en kan zijn gezien in de omgeving van Plein 40 en de Lammerensteeg.

Het signalement van de overvaller is inmiddels uitgebreid. Het gaat om een blanke man met een slank postuur, lengte ongeveer 1.90 meter en leeftijd rond de 20 jaar. Hij droeg een zware jas (kort model) met daaronder kleding met een rode capuchon. De man sprak accentloos Nederlands en had een donkere sportieve zonnebril op. De man had donkerblond haar in een kort modern kapsel dat wordt omschreven als een kleine hanenkam.

Zie ook:
Gewapende overval centrum Middelburg   (29-01-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren