Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt 14 jaar zonder geldig rijbewijs

Toegevoegd: 13-02-2016, 03.19 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - De politie heeft vrijdagavond op de A58 iemand betrapt die al 14 jaar lang met een ongeldig rijbewijs rondreed. Dat meldt het Team Verkeer van de politie Zeeland-West-Brabant.


De automobilist werd staande gehouden ter hoogte van Heinkenszand. Dat gebeurde overigens nadat er melding was gemaakt van een mogelijke ontvoering.

Meer details zijn nog niet bekend. De politie heeft de zaak bovendien nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
albert (13-2-2016 om 04:44)
Dat is niks nieuws komt omdat politie te lui en bevooroordeeld zijn.. Ze houden meestal alleen Hondaatjes en Golfjes aan en controleren polen enzo bijna nooit en andere allochtonen want er kan niet in de database gekeken worden van de meeste landen.. Mijn zwager is politie-agent en ze kunnen alleen maar benelux checken de rest van de landen kunnen zonder officieel geldig rijbewijs gewoon rijden ook al staan er 100 boetes open of is het rijbewijs in die landen ongeldig.. Heel dure auto's houden ze ook nooit aan, ik ken een oude boer met grote mercedes die al 30 jaar geen rijbewijs heeft en rijd ook no.. P R de Vries had eens uitgezocht op tv dat er 1000'n mensen hier rijden zonder rijbewijs danwel geldig
Cookie-instellingen beheren