Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

'Bankoverval' Kapelle blijkt vossenjacht

Toegevoegd: 22-04-2016, 22.01 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een scholier heeft vrijdagochtend in Kapelle voor de nodige consternatie gezorgd. Hij liep namelijk rond met een nepwapen.


De politie kreeg namelijk meldingen binnen over een mogelijke bankoverval bij de Rabobank aan de Weststraat. Dat meldt wijkagent Silvan Vael op Twitter. Volgens Vael was er sprake van een vossenjacht en was de 'overvaller' een verklede scholier.

Volgens Vael was ter plekke goed te zien dat het wapen nep was, maar leek het voor sommigen toch nog echt genoeg om een melding te maken bij de politie. "In overleg met de school hebben we een geschiktere locatie gekozen voor de vossenjacht", aldus de Kapelse wijkagent.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees Tramper (23-4-2016 om 00:46)
IS misbruikt alles tegenwoordig om aanslagen te plegen. Vrouwen met kinderwagens kinderen ook. Op tv werd gisteren nog gezegd door een professional van de AIVD dat het risico op aanslagen in Nederland en Europa gigantisch was en dat er deze maand weer 22 is strijders onderweg waren naar Europa voor aanslagen. Dus a.u.b. niet spelen met wapens. Trouwens kinder wapens zijn ook al verboden wapens tegenwoordig. Echt of nep is zelfde
bartje (22-4-2016 om 23:28)
PTSS staat los van terrorisme...en buitenom dat...mensen moeten eerst eens nadenken, een scholier, in heel Kapelle was het bekend dat er een vossenjacht was, mensen die altijd maar achter alle bomen beren zien moeten eens wat meer de boeken in en het nieuws volgen!
caretta (22-4-2016 om 23:07)
Wie haalt dit nou in z'n hoofd in tijden van aanslagen? Mensen die dit zien wordt onnodig angst aangejaagd. Ouders en school laten opdraaien voor de kosten, leerling mag een werkstuk maken over terrorisme, post-traumatische stressstoornis...
Cookie-instellingen beheren