Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 234 km

Motorrijder rijdt in op BOA Vlissingen

Toegevoegd: 22-06-2016, 13.17 uur
De politie wil graag weten van wie deze motor is.
De politie wil graag weten van wie deze motor is.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie is op zoek naar een motorrijder die op dinsdag 7 juni in Vlissingen is ingereden op een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA).
 

Volgens de politie was de motorrijder rond 17.15 uur wheelies aan het maken op het Nollehoofd. “Op het moment dat hij daar mee bezig was liepen er veel mensen op het Nollehoofd. Hierdoor ontstond er een heel onveilige situatie en het was dan ook zeer onverantwoord gedrag van de bestuurder”, zo schrijft de politie op Facebook.
 
Toen een BOA van de gemeente Vlissingen de man een stopteken gaf reed deze op hem in. “De BOA kon nog opzij springen en greep de motor bij het stuur. Hierdoor belandden de motor, de bestuurder en de BOA in de duinen. De bestuurder van de motor heeft hierop de BOA mishandeld en is ontkomen met hulp van een andere man op een scooter. De motor is achtergebleven en door ons in beslag genomen”, aldus de politie.
 
De politie is nu op zoek naar de persoon die op de motor reed en wie de eigenaar is van het voertuig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (22-6-2016 om 13:55)
Nou 7 juni is ook alweer even achter ons, en buiten dat misschien een bechrijving van de daders? Hier kunnen wij als publiek vrij weinig mee, maar aande ktm motor en signalement scooter rijder zou mijn eerste gok zijn richting bossenburg en rond de president roosevelt omgeving, nat vingerwerk hoor.
Mw. Koole (22-6-2016 om 13:38)
Zit er geen kentekenplaat op de motor zodat de politie die kan nazoeken in hun computersysteem? Of anders zal er toch wel een framenummer instaan waar ze iets mee kunnen?
Import Zeeuw. (22-6-2016 om 13:34)
Mooie crosser! Als de politie er echt vanaf wil mogen ze 'm ook bij mij inleveren.
R (22-6-2016 om 13:33)
volgens mij was dat ding gejat toch
Cookie-instellingen beheren