Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist A58 raakte woensdag al te water

Toegevoegd: 03-11-2016, 11.54 uur
Brandweerduikers zochten vanochtend in het water naar slachtoffers.
Brandweerduikers zochten vanochtend in het water naar slachtoffers.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

GOES - De eigenaar van de auto die vanochtend werd aangetroffen in een sloot langs de A58 bij Goes raakte naar eigen zeggen woensdagavond al te water.


De politie heeft de man, een 29-jarige inwoner van Oostburg, opgespoord en hij heeft inmiddels een verklaring afgelegd. Volgens de politie heeft de man aangegeven gisteravond tussen 23.00 uur en middernacht van de weg te zijn geraakt.

De Oostburger was van plan vanochtend de politie te informeren. Voor die tijd werd de auto echter door anderen opgemerkt en werd een zoekactie naar eventuele slachtoffers op touw gezet waarbij ook brandweerduikers werden ingezet.

Het verlaten van de plaats van het ongeval zonder melding te maken levert de man een proces-verbaal op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adje (6-11-2016 om 13:45)
Deze man heeft fout gehandeld door het plaats van het ongeval te verlaten zonder de politie te informeren maar als ik kijk naar de auto ik vraag mij af of de mobiel telefoon van de man nog werkt, gezien de auto staat grotendeels onderwater.
henk (4-11-2016 om 10:05)
@ja hoor . volgens mij heeft hij toch iemand bereikt die hem heeft opgepikt dus hij had zo wie zo de politie kunnen waarschuwen of een takelwagen die zijn 24 uur paraat. dus dat zonder mobiel een proces krijgen is onzin.
Panda (4-11-2016 om 09:05)
Alleen Procesverbaal moet hij de andere onkosten niet betalen dan??? Is toch normaal, dat hij de gemaakte kosten ook betaald je kunt dat niet allemaal aan de overheid doorscuiven.
Terneuzenaar (4-11-2016 om 08:32)
Wel idioot als je je bedenkt hoeveel hulpdiensten deze beste man zochten. Gaat hij het prijskaartje hiervoor ook vergoeden? Ik wil namelijk geen Belasting betalen voor iemand die een plaats van ongeval zomaar verlaat zonder dit te melden. @ ja hoor, door dit niet te melden weet je ongeschreven dat er drank/drugs in het spel moet zijn, bovendien heeft hij mogelijk wel een telefoon gehad, hij is daar toch weggekomen? Of zou hij zo hard kunnen rennen? Nee, denk het niet!
jacob (3-11-2016 om 16:43)
Laat hem ook maar opdraaien voor de gemaakte kosten zoals alle hulpverleners. En geen mobiel is geen excuus om niet zsm., de Politie in te lichten.
t Is wat (3-11-2016 om 16:11)
Ja hoor, je mag natuurlijk de auto verlaten. En naar huis gaan, omdat je nat en geschokt bent, maar dan ook gelijk de politie bellen! Als ie gelijk gebeld had, hadden ze vast niet gezegd dat ie in z'n natte plunje daar had moeten wachten -op n longontsteking-...
Cookie-instellingen beheren