Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (15) van fiets gesleurd en beroofd van telefoon

Toegevoegd: 17-11-2016, 12.52 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Oude Vlissingseweg in Middelburg is woensdagavond een 15-jarig meisje uit Vlissingen van haar fiets gesleurd en vervolgens van haar telefoon beroofd.


Het meisje fietste op tussen 20.35 uur en 20.47 uur vanuit Middelburg over de Oude Vlissingseweg richting Vlissingen. Ze werd onderweg aangesproken door een andere fietser, een man van tussen de 20 en de 25 jaar oud. Hij vroeg haar te stoppen maar het meisje besloot door te fietsen.

Vervolgens werd het slachtoffer van haar fiets getrokken, de berm in. Daar beroofde de man het meisje van haar telefoon. Hij ging er vervolgens op de fiets vandoor in de richting van Oost-Souburg. Het meisje waarschuwde met behulp van een passerende automobilist de politie. Het meisje raakte door de beroving licht gewond.

De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar de dader. Van hem is bekend dat het gaat om een blanke man van 20 tot 25 jaar oud. Hij had blond haar, droeg een donkere winterjas, een donkere broek en donkere sportschoenen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred Maljaars (19-11-2016 om 15:20)
Lijkt me vrij makkelijk op te lossen deze zaak. FF de camerabeelden opvragen van de camera die ophangt op de Oude Vlissingseweg. En evt de camerabeelden van woningen, die gericht staan op de straat. in Groot Abeele Succes!
Verrassing (18-11-2016 om 09:36)
@fietser, Ik weet niet van welke planeet u komt, maar zo onduidelijk is het verhaal niet, zou ik zeggen. U gaat het toch niet zitten ontkennen, hoop ik? Verhaal spreekt voor zich, zou ik zeggen. U kent de dader misschien?
Verrassing (18-11-2016 om 09:34)
Ik zou een trekker met een open oplegger huren, dader erin, groot bord achterop de oplegger met de tekst:"Ik ben de grootste looser van Zeeland". En vervolgens een rondje walcheren doen.
Pieter M (18-11-2016 om 08:27)
Maar hopen dat ze dien kinkel snel te pakken krijgen
cor (17-11-2016 om 21:10)
Jo, rechters maken geen wetten. Zij hanteren alleen de wetten die in Nederland gelden. Dus geen watjes, alleen mensen die naar eer en geweten hun werk doen.
Jan B (17-11-2016 om 20:34)
Een flink pak op zijn d..... geven i.p.v. een simpel boete of taakstraf.
Cookie-instellingen beheren