Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonde bij overval woning Terneuzen

Toegevoegd: 29-12-2016, 23.37 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een (poging) overval op een woning aan de Koninginnelaan in Terneuzen is donderdagavond iemand gewond geraakt. Er is nog niemand opgepakt.


De politie werd even voor 21.00 uur ingeseind en ging direct met meerdere eenheden ter plaatse. Er werd een zoekactie op touw gezet maar volgens de politie leidde dit niet tot arrestaties. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

De recherche heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan. Er zijn verschillende zaken veilig gesteld. Rond 23.15 uur kon het onderzoek worden afgerond. Kort daarvoor was de afzetting van de Koninginnelaan al opgeheven.

Signalement
Volgens de politie was er sprake van twee daders. Zij waren 20 tot 25 jaar oud en droegen beiden donkere kleding. Ze waren 170 tot 175 cm lang. Van dader 1 is bekend dat hij een baardje en kort haar had. Over dader 2 is nog niets bekend.


Bekijk nu ons jaaroverzicht met de belangrijkste nieuwsitems van 2016: Klik hier!


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (30-12-2016 om 07:12)
De maand december vermoed ik dat die maand de meeste inbraken gebeuren maar dit is weer een zeer goed voorbeeld dat de politie weer een bericht ingeseind werd dat er wat gebeurde wat weer een inbraak gaande was ,opgelette mensen prima gedaan
Cookie-instellingen beheren