Woningbrand snel ontdekt door rookmelder

Toegevoegd: 04-02-2017, 10.56 uur

Door: Manfred Berrevoets

DREISCHOR - De brandweer is vanmorgen vroeg uitgerukt voor een brand in een woning aan de Meester Pieter Moggestraat in Dreischor. Dankzij een rookmelder is de beginnende brand snel ontdekt.

De brand werd rond 05.00 uur ontdekt in de keuken van een woning. Volgens de brandweer stond er een pannetje op het vuur wat voor de nodige rookontwikkeling zorgde. De bewoner is door de brandweer uit de woning gehaald. Hij is onderzocht in een ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De woning is vervolgens door de brandweer geventileerd. Over de eventuele schade aan de woning is niks bekend gemaakt.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (4-2-2017 om 15:38)
Mooi zo. Moeten ze verplich stellen voor alle panden en natuurlijk ook woningen. Kan veel levens redden en scheelt miljoenen voor de verzekeringen. En de kosten? 50 euro per huis. Ik neem aan dat een huis eigenaar wel 50 euro kan missen voor professionele brandmelders (niet van de Gamma maar via brandveilig nederland)