Weerbericht:
Helder, in het noorden wolkenvelden en mogelijk wat regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vrachtwagen van de dijk bij ’s-Heerenhoek

Toegevoegd: 14-02-2017, 22.58 uur
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEERENHOEK - Op de Bernhardweg Midden bij ’s-Heerenhoek is vanmiddag een vrachtwagen van de weg geraakt en onder aan een dijk tegen een boom gebotst.


Het eenzijdige ongeluk vond rond 16.30 uur plaats op de Bernhardweg Midden. De chauffeur raakte in de rechterberm en probeerde hier door middel van een stuurcorrectie weer uit te komen maar de combinatie raakte van de weg. De vrachtwagen gleed de dijk af en kwam tegen een boom tot stilstand. De chauffeer kon zelf uit cabine komen en raakte niet gewond.

Er bergingsbedrijf is ingeschakeld om de vrachtwagen weer op de weg te zetten. Deze klus was rond 22.00 uur geklaard. De weg was hiervoor in beide richtingen afgesloten. Het verkeer is omgeleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren