Dronken bestuurder rijdt door na ongeval

Toegevoegd: 20-02-2017, 11.34 uur

Door: Manfred Berrevoets

SINT JANSTEEN - Een 62-jarige Belg is zondag aan de Roskamstraat in Sint Jansteen aangehouden. De man was onder invloed van alcohol en reed vermoedelijk een verkeersbord om ver.

De politie kreeg rond 23.56 uur een melding dat een automobilist na een verkeersbord om ver te hebben gereden was doorgereden. Ter plaatse aangekomen zagen agenten op een rotonde een kapot verkeersbord, ook zagen ze een oliespoor.

Op de Roskamstraat zagen ze de verdachte lopen. Ze spraken de man aan, hij bleek de bestuurder te zijn van het voertuig dat de aanrijding had veroorzaakt. De bestelbus stond even verderop geparkeerd. De man is aangehouden voor verlaten plaats ongeval en rijden onder invloed.

Op het bureau blies hij 615 ug/l, bijna 3 maal de toegestane hoeveelheid. Na verhoor is hij met een proces-verbaal op zak in vrijheid gesteld.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (21-2-2017 om 07:17)
iedereen weet toch dat alcohol niet samen gaat met besturen van een auto en dan drie maal het toe gestane, zo'n persoon moest zijn rijbewijs moeten afgeven en voorgoed inleveren zulke mensen zijn een gevaar voor andere weg gebruikers.
piepo (20-2-2017 om 18:53)
het wordt vervelend ........... alcoholslot verplicht op alle voeruigen
Michel (20-2-2017 om 15:22)
Op zijn Nederlands, 3x teveel alcohol ingenomen als toegestaan en na verhoor weer vrij gelaten, te zot voor woorden. Iemand met zoveel alcohol in zijn bloed is ook te voet een gevaar op de weg.