Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Man doodgeschoten in café Oostburg

Toegevoegd: 04-03-2017, 06.24 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOSTBURG - In Oostburg is vrijdagavond een man doodgeschoten bij een schietpartij aan de Burgemeester Erasmusstraat. De politie doet nog geen uitspraken over de identiteit van het slachtoffer. Ook de aanleiding voor de schietpartij is nog onduidelijk.


Even na 23.00 uur kwam de eerste melding binnen van een schietpartij bij een café aan de Burgemeester Erasmusstraat. Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. De traumahelikopter werd later weer afgemeld. De omgeving is nog in ieder geval tot zaterdagochtend afgezet voor onderzoek.

De politie meldt bezig te zijn met het horen van getuigen. Ook werden twee politiehonden ingezet. De plek waar de schietpartij gebeurde is door de brandweer afgeschermd met zeilen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (6-3-2017 om 14:10)
dat doet de politie wel, op Facebook geeft men aan dat het om een bekende van politie gaat een blanke man uit Breskens goed bezig heren
johanna (4-3-2017 om 09:04)
hoe en wat er ook is voorgevallen vreselijk en sterkte voor fam en nabestaanden .
Cookie-instellingen beheren