Weerbericht:
Regenachtig, overdag geleidelijk droger. Maandag enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle brand bij hotel in Sluis

Toegevoegd: 12-04-2017, 02.43 uur
Door: Manfred Berrevoets

SLUIS - Een hotel aan de Kaai in Sluis heeft vannacht forse schade opgelopen door een felle brand in een containerhok naast het pand.


De brand werd rond 00.55 uur ontdekt. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek er een felle brand te woedden in een containerhok naast het pand. De brand was inmiddels ook al doorgeslagen naar binnen. Er zijn twee blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet om het vuur te blussen. Een gedeelte van de dakpannen is verwijderd om de brandende delen af te blussen.

In het hotel zelf zijn metingen verricht. Volgens de Veiligheidsregio kunnen de gasten in het hotel blijven. Het naastgelegen restaurant heeft door de brand wel schade opgelopen. Om 02.26 uur kon de brandweer het sein brandmeester geven. Voor de afhandeling van de schade komt Salvage ter plaatse.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren