Weerbericht:
Regenachtig, overdag geleidelijk droger. Maandag enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij brand in vakantiehuisje Renesse

Toegevoegd: 15-04-2017, 04.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

RENESSE - Een vakantiehuisje op een bungalowpark in Renesse is vannacht door een felle brand volledig verwoest. Eén van de bewoners is met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht.


De brand werd rond 01.40 uur ontdekt op het park aan de Hoogenboomlaan. De brandweer schaalde gelijk op naar een middelbrand en stuurde drie blusvoertuigen en een waterwagen ter plaatse. Bij aankomst van de brandweer stond het huisje al volledig in brand.

Even was onduidelijk of er nog iemand in het huisje aanwezig was. Er werden daarom ook twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Al snel bleek dat er niemand meer binnen was. Wel raakte één van de bewoners gewond. Het slachtoffer is met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht.

De mensen die in het huisje naast de brand zaten zijn uit voorzorg uit hun huisje gehaald. In de andere omliggende huisjes waren geen mensen aanwezig. De mensen zijn opgevangen op een andere locatie op het bungalowpark.

Rond 03.20 uur kon de brandweer het sein brandmeester geven. Wel zal er nog enige tijd moeten worden nageblust. Enduris is ter plaatse om de gasleiding na te kijken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren