Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 219 km

Touringcar volledig uitgebrand op parkeerplaats

Toegevoegd: 13-09-2017, 23.42 uur
Door: Manfred Berrevoets

WALSOORDEN - Een touringcar op een parkeerplaats in Walsoorden is woensdagavond door een brand volledig verwoest. Er raakte niemand gewond.


De brand werd rond 21.45 uur ontdekt op de vrachtwagenparkeerplaats naast de Rijksweg 60 (N689). De brandweer schaalde op naar een middelbrand en rukte uit met twee blusvoertuigen en een schuimblusvoertuig. De brandweerlieden schermden het vuur af om overslag naar andere wagens te voorkomen. De bus stond naast een tankwagen met mest en een lege containeroplegger. De truck van de oplegger werd voor de veiligheid verplaatst.

Beide vrachtwagens raakten door de felle brand wel beschadigd. Om 22.20 uur was de brand onder controle en kon het sein brandmeester worden gegeven. De oorzaak van de brand is nog onbekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren