Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken vrachtwagenchauffeur rijdt tegen bord

Toegevoegd: 22-11-2017, 15.09 uur
Het bord raakte door de botsing beschadigd.
Het bord raakte door de botsing beschadigd.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De politie heeft woensdagochtend in Zierikzee een vrachtwagenchauffeur aangehouden die onder invloed een ongeluk had veroorzaakt.


Een passant zag rond 10.15 uur dat een vrachtwagencombinatie tegen een reclamebord stond bij een parkeerstrook aan de Julianastraat. De chauffeur hing over zijn stuur en lag te slapen. Omdat de passant de indruk had dat de man had gedronken, waarschuwde hij de politie.

Voor de zekerheid werd ook een ambulanceteam opgeroepen maar de trucker bleek niet gewond te zijn geraakt. De politie heeft de man aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Hoeveel de man precies had genuttigd is nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (23-11-2017 om 07:38)
Nu was het maar een bord...voor hetzelfde geld was het een kind....debiel!
marco (22-11-2017 om 22:27)
Hij zat even daarvoor al in de berm net voorbij rest. de Zeelandbrug, daar raakte hij net de vangrail niet. Maar ja goedkope chauffeurs he uit de moe-landen. Zelf als chauffeur gesolliciteerd bij een bedrijf in Zierikzee met gele vrachtwagens, dan verdien je € 12,60 bruto per uur via een uitzendbureau met een o-uren contract. En zo gaat het bij veel bedrijven, en daarom dit soort chauffeurs, want zij kunnen voor dit geld mooi 20 halve liters bier kopen.
Jose (22-11-2017 om 21:36)
R. Schretzmeijer, jammer dat U er zo over denkt. Wilt U de volgende keer dat U zoiets waarneemt wel bellen? 25 minuten aanrijtijd lijkt mij toch wel heel erg veel. Er rijdt toch wel meer dan één politieauto in heel Zeeuws Vlaanderen? Eén telefoontje kan wel een heel ernstig ongeluk voor komen.
H. Mulder (22-11-2017 om 17:06)
En deze mag na het uitslapen van zijn roes weer gewoon de weg op???? Gelijk dat rijbewijs invorderen en niet meer teruggeven. Ge!ukkig deze keer geen letsel aan derden.
a walhout (22-11-2017 om 16:51)
hoe het het m ogelyk dronken achter stuur van vrachtwagen nooit en nooit meer achter het stuur laten
Rien (22-11-2017 om 16:50)
Potentiele moordenaar dus.
Cookie-instellingen beheren