Dode gevonden op strand Zoutelande

Toegevoegd: 07-02-2018, 20.17 uur

Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - Op het strand bij Zoutelande is woensdagavond een stoffelijk overschot aangetroffen. Dat heeft de politie bevestigd.

Het lichaam werd aan het begin van de avond gevonden nabij de hoofdovergang ‘Smidshoekje - Badstrand’, vlakbij de bekende vlaggen op de Boulevard. De politie laat weten dat men nog geen enkel vermoeden heeft voor wat betreft de identiteit van het slachtoffer. Ook wordt nog onderzoek gedaan naar de toedracht van het overlijden.

Zowel de tactische als de technische recherche zijn ter plekke. Als het stoffelijk overschot is onderzocht zal dit naar een mortuarium worden vervoerd. Hier zal nader onderzoek naar de identiteit van de persoon worden gedaan.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
maria (7-2-2018 om 21:47)
wat erg dit maar hopelijk tussen twee haakjes is het 1 van de mensen waarnaar gezocht word de laatste tijd zodat de familie van hun dierbare afscheid kunnen nemen ...heel erg dit