Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 129 km

Rijbewijs Goese wegpiraat ingenomen

Toegevoegd: 19-03-2018, 10.19 uur
Rijbewijs Goese wegpiraat ingenomen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij Kapelle hebben agenten zondag het rijbewijs van een 46-jarige man uit Goes ingenomen omdat deze asociaal verkeersgedrag had vertoond. Het bleek bovendien niet de eerste keer dat hij door de politie werd betrapt.


De Goesenaar haalde op de A58 bij Rilland surveillerende agenten in met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur. De agenten volgden de man en zagen dat hij meerdere keren automobilisten de rechter rijbaan op dwong/duwde door er heel dicht op te gaan rijden.

Volgens de politie reed de man op dat moment harder dan 200 kilometer per uur en ontstonden dus levensgevaarlijke situaties. Bij carpoolplaats De Vierwegen bij Kapelle stopte de automobilist voor de politie en kon het rijbewijs van de man worden ingenomen.

“Het bleek niet de eerste keer te zijn dat de man werd betrapt op een forse snelheidsovertreding. De agenten hebben daarom bij het CBR een vordering gedaan om te onderzoeken of de bestuurder (nog) wel geschikt is om een rijbewijs te bezitten”, aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Raggie (19-3-2018 om 11:57)
Blij dat zo'n idioot van de weg gehaald wordt hopelijk komt hij nooit meer op de weg
Joris (19-3-2018 om 11:27)
@Kees, grote vriend, we hopen er allemaal op, maar zwaar straffen bij verkeershufterrij blijft een sprookje, verteld in verkiezingstijd om het stemvee naar de stembus te lokken. Als u net als ik dagelijks de bumperklevende, telefonerende, afsnijdende en voordringende automobilisten tegenkomt weet u dat verkeershufters in grote getalen op de weg zijn met een minuscule pakkans. Leuk voor de pr van de politie dit artikel, maar zinloos voor de verkeersveiligheid.
ik (19-3-2018 om 11:27)
Ik hoop ook dat hij nooit meer mag rijden, slachtoffers maken is niet moeilijk maar de bestuurder komt er meestal goed van af. Gevangenis straf en hoge boete vind ik niet verkeerd.
Tom Helgers (19-3-2018 om 11:11)
Goed werk van de politie. Deze man brengt anderen alleen maar in gevaar. Hopelijk krijgt hij zijn rijbewijs niet meer terug!
kees (19-3-2018 om 10:40)
hopelijk krijgt hij z,n rijbewijs nooit meer terug . en te hopen dat hij een ontzettend hoge boete krijgt
Cookie-instellingen beheren