Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Taxichauffeur Goes blijkt snelheidsduivel

Toegevoegd: 29-04-2018, 09.47 uur - Update: 29-04-2018, 14.54 uur
De staandehouding op de eerste dag van januari.
De staandehouding op de eerste dag van januari.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vannacht voor de derde keer in enkele maanden tijd dezelfde taxichauffeur betrapt op een forse snelheidsovertreding.


Volgens de politie scheurde de chauffeur, een 27-jarige man uit Goes, op de eerste dag van 2018 door de binnenstad van Goes. Hij reed toen na correctie dertig kilometer per uur te hard. Een maand later, op 2 februari, werd de man betrapt toen hij maar liefst 46 kilometer per uur te hard reed.

Vannacht werd de man rond 04.30 uur tijdens een lasercontrole op een nog forsere snelheidsovertreding betrapt. Dit keer reed de man namelijk 55 kilometer per uur te hard na correctie. Hij reed 88 kilometer per uur in een 30-kilometerzone.

Het rijbewijs van de man is ingenomen. Hij zal zich binnenkort in de rechtbank moeten verantwoorden. Er is ook een melding afgegeven aan het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). Daarin is het vermoeden is neergelegd dat de verdachte niet langer beschikt over de vereiste rijvaardigheid of geestelijke geschiktheid om een voertuig te besturen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
raya (29-4-2018 om 11:54)
Rijbewijs vernietigen en over 5 jaar mag hij weer rijlessen nemen en examen doen
Erik mulder (29-4-2018 om 11:24)
Tja, denk je een taxi te nemen, moet je nog lopen..... ;-) En die chauffeur, die kan beter een krantenwijkje nemen.... hahaha.....
Andre (29-4-2018 om 11:20)
Dan ook maar gelijk zijn chauffeurspas in nemen en versnipperen.
Jan Willem Hajee (29-4-2018 om 10:51)
Naar ik aanneem is deze zijn rijbewijs afgenomen! En als ik rechter was zou ik het hem minstens 5 jaar niet teruggeven Zo iemand is levensgevaarlijk in het verkeer en ook een groot gevaar voor zichzelf en zijn klanten. En als ik zijn baas was? Met een grote zwaai met de never come back line. En zijn naam doorgeven aan alle collega bedrijven.
Leo (29-4-2018 om 10:45)
Gelijk zijn taxi pas afnemen en nooit meer werken als taxi chauffeur
Cookie-instellingen beheren