Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Dode bij ongeluk Oude Rijksweg Rilland

Toegevoegd: 13-06-2018, 17.58 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij een ernstig verkeersongeval op de Oude Rijksweg (N289) bij Rilland is woensdagmiddag één persoon om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.


Het ongeluk gebeurde volgens de politie rond 16.35 uur. Er was sprake van een botsing tussen een bestelbus en een personenauto. De bestuurder van de personenauto is ter plaatse overleden. De passagier van de omgekomen automobilist en de bestuurder van de bestelbus zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet ter plaatse onderzoek en de weg is daarom volledig afgesloten.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (13-6-2018 om 19:18)
Dit soort wegen zijn veel te smal. Ze moeten die wegen afschaffen. Bredere strook of liever nog vangrail ertussen!! Veel sterkte voor de nabestaanden en beterschap voor de gewonden.
Lex (13-6-2018 om 18:23)
In eerste instantie sterkte aan de nabestaanden, verder wordt er op dat stukje vaak onverantwoord ingehaald ik werd pas geleden ingehaald vanaf de carpoolplek voor het dijkje die vroeg er ook om (bestelautootje)