Vlissinger opnieuw 2 jaar TBS poging moord?

Toegevoegd: 31-07-2018, 08.51 uur

De steekpartij vond in 2013 plaats in de Kasteelstraat.
De steekpartij vond in 2013 plaats in de Kasteelstraat.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg beslist over twee weken of de 37-jarige J. F. uit Vlissingen nog twee jaar langer in de tbs-kliniek moet blijven.

F. werd in 2014 tot tbs met dwangverpleging veroordeeld voor een poging moord nadat hij had geprobeerd een medebewoonster van het pand in Vlissingen waarin hij verbleef met een mes om het leven te brengen. Omdat hij iets tegen de vrouw had, sneed hij haar terwijl zij aan het aanrecht stond met een mes in haar keel. 

Inmiddels gaat het volgens de deskundigen van de tbs-kliniek waar F. verblijft goed. Hij mag onder begeleiding met verlof en de behandelaars gaan nadenken over de mogelijkheid van onbegeleid verlof. Ook is het de bedoeling om de vrijheden die hij heeft te vergroten en hem over te plaatsen naar de GGZ-kliniek De Mare in Halsteren. 

Uitspraak 13 augustusReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750