Paarden bekogeld met kapotte bierflesjes

Toegevoegd: 06-08-2018, 11.58 uur

Paarden bekogeld met kapotte bierflesjes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WAARDE - De politie is op zoek naar de personen die dit weekeinde in Waarde bij de Weelweg kapotte bierflesjes naar paarden hebben gegooid.

De Reimerswaalse wijkagent Theo de Bie doet via Twitter een oproep aan de daders, die hij "droeftoeters" noemt. Hij hoopt dat zij zichzelf melden. "Uiteraard heftig stoer maar kapotte bierflessen naar paarden gooien?? Serieus?? Mocht je toch over ballen beschikken dan lees of hoor ik je wel".

Door de bekogeling raakte zeker één paard lichtgewond.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina Lobelle (10-8-2018 om 15:22)
Paarden kunnen hun eigen hier niet mee zichzelf verdedigen. Ik snap niet waarom zulke lui dat doen. Dat is toch niet normaal?
Jacob. (7-8-2018 om 12:56)
Men kan nu wel wijzen naar de politie dat men te weinig doet maar dat is onzin. Die hebben gewonnen geen mensen men komt regulier vele agenten tekort ongeveer 3000 landelijk. Maar de politiek is horende door en ziende blind. Dus zeuren naar de politie is gewoon zwak
wim (7-8-2018 om 07:51)
walgelijke lui dit hier is geen fatsoenlijk woord voor over de hufters gaan hun eigen tuig maar te lijf maar blijf van dieren af goed straffen inderdaad en goed op hun donder slaan dat het eruit geslagen word de crimineeltjes worden straks alleen maar erger zo
Gea (6-8-2018 om 18:52)
Stelletje kl.......... Opvoeden door de ouders? Die hebben er geen tijd voor of zin in, net zoals de overkant, is maar aan het bakken, gisteren kwam iemand haar zoon ophalen, over opvoeden gesproken, dat is er tegenwoordig niet meer bij, ik vraag mij vaak weleens af, waarom hebben jullie kinderen?
Kees (6-8-2018 om 18:04)
Ik denk dat deze oproep van de agent niet serieus bedoelt is dat die jongeren zich melden, maar na het lezen er misschien over gaan praten of opscheppen. En dan horen anderen het en komt het aan het licht. Meer als psychologisch spelletje
Kat (6-8-2018 om 17:49)
Het doet me verdriet dat er zulke idioten zijn, mensen die dieren uit plezier mishandelen. Wat me ook treurig maakt is dat er mensen zijn die een beroep hebben gekozen om dit soort zaken aan te pakken achterover leunen en verwachten dat een dader zich meld. Boer Toeter weet het perfect te verwoorden , kansloos. De politie grijpt tegenwoordig elke kans aan om de sociaal wetker uit te hangen, dan had hij een ander beroep moeten kiezen. Over ballen gesproken...die ontbreken ook in menig uniform.