Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen van brand in Goes

Toegevoegd: 16-08-2018, 10.36 uur
De brand woedde in de nacht van vrijdag op zaterdag.
De brand woedde in de nacht van vrijdag op zaterdag.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Drie jongens hebben zich na een getuigenoproep van de grote brand in een woning in Goes bij de politie gemeld. De jongens zouden na de branden afgelopen weekend aan de Buys Ballotstraat en de Rietweg te hulp zijn geschoten. De jongens maakten volgens getuigen bewoners in de straat wakker.


De politie wilde met de jongens in contact komen, omdat zij mogelijk belangrijke informatie hebben voor het onderzoek. De branden worden onderzocht, omdat ze zijn aangestoken. Zaterdag heeft de politie in de omgeving van de branden huis aan huis een brief verspreid waarin omwonenden om meer informatie werd gevraagd.

De brand begon zaterdag in een schuur aan de Buys Ballotstraat en sloeg over naar een houten woning aan de Rietweg. Vanwege de hevige rookontwikkeling werd 's nachts een NL Alert gestuurd naar omwonenden om ramen en deuren gesloten te houden.

Daarnaast zijn op camerabeelden twee fietsers te zien die vlak voor de brand langs de woningen reden. Ook met hen wil de politie graag in contact komen, omdat ze misschien iets hebben gezien. Contact met de politie is mogelijk via telefoonnummer 0900-8844 of door naar het politiebureau aan de Valckeslotlaan 6 in Goes te komen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750