Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 8 km

Man uit Scherpenisse voor 5e keer zonder rijbewijs

Toegevoegd: 20-11-2018, 13.31 uur
Man uit Scherpenisse voor 5e keer zonder rijbewijs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft dinsdagochtend in Bergen op Zoom de auto van een 51-jarige man uit Scherpenisse in beslag genomen.


Volgens de politie werd de man gecontroleerd bij de Joulehof. Het bleek de vijfde keer te zijn dat hij werd betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Ook bleek de auto van de man niet verzekerd te zijn. Hij krijgt daarvoor een proces-verbaal.

De auto van de hardleerse man is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser (20-11-2018 om 17:20)
Zo hoort het ook. Snap niet dat het al niet eerder is gedaan!!! Mensen doen maar wat, je zult maar een aanrijding met dit heerschap hebben. En dan?
Henk (20-11-2018 om 17:13)
Lang leven Nederland!! Waar alles kan er mag!! Na de 5e keer nog gepakt worden het is gewoon belachelijk
jap (20-11-2018 om 15:29)
Hahaha zie je nu waarom mensen er lak aan hebben en er NIKS van leren ?? 5e x en hij mag gewoon weer gaan met een boete !!! 5 jaar cel zou beter passen, die auto zal wel 500 euro waard zijn dus daar zit die niet mee natuurlijk.. Kijk zo weten crimineeltjes dat je in Nederland bijna alles mag of kan blijven doen, helaas de 6e x zal ook nog wel gebeuren en de 7e ook nog wel
AntiGSM (20-11-2018 om 14:46)
In de pers ermee! Absoluut geen medelijden en flinke bekeuring!
AD. (20-11-2018 om 14:30)
Langdurig opsluiten dit soort tuig want ze worden direct weer vrijgelaten en kopen voor een paar honderd euro een ander wrakje en gaan gewoon weer verder maar als ze iets veroorzaken blijft een ander met de schade zitten of erger want er geen verzekering die betaald en als je voor de 5e keer word aangehouden klopt er toch ook wel iets niet met het veroordelingssysteem lijkt mij.
Cookie-instellingen beheren