Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Dode Kloosterzande door misdrijf omgekomen

Toegevoegd: 07-12-2018, 09.33 uur
Door: Manfred Berrevoets

KLOOSTERZANDE - De dode die donderdagavond werd gevonden bij een uitgebrande auto langs de Zeedijk is Kloosterzande is door een misdrijf om het leven gekomen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


De brandweer werd rond 22.00 uur opgeroepen voor een auto die in brand stond. Brandweermensen vonden het stoffelijk overschot naast de auto. Het politieonderzoek is inmiddels in volle gang. De auto en het stoffelijk overschot zijn inmiddels geborgen. De plek op de Zeedijk is nog steeds afgezet als plaats delict.

De politie heeft al verschillende getuigen gesproken, maar is nog hard op zoek naar mensen die gisteravond iets hebben gezien. Over de identiteit van het slachtoffer wil de politie op dit moment nog geen uitspraak doen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (7-12-2018 om 22:36)
Ad; het is maar goed dat U niet bij de politie werkt. U zou dus gewoon auto wegslepen, lichaam naar een mortuarium dan nog even wegdek schoon laten maken en dan......over tot de orde van de dag.
AD. (7-12-2018 om 15:13)
Daar heb je toch geen onderzoek voor nodig om er achter te komen dat het hier om een misdrijf gaat.
zeeuw (7-12-2018 om 10:59)
Op hemelsbreed nog geen 15 kilometer van kaai 1742. Dat kan natuurlijk geen toeval zijn.
Moeder (7-12-2018 om 10:37)
Triest... veel sterkte voor de nabestaanden en ook voor de hulpverleners ter plekke. Hopelijk wordt de dader/daders snel gevonden.
Cookie-instellingen beheren