Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man overleden na steekpartij, 2 arrestaties

Toegevoegd: 26-12-2018, 06.17 uur - Update: 26-12-2018, 07.19 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een man is vannacht overleden na een steekincident bij een woning in de Kasteelstraat in Vlissingen. Er zijn twee arrestaties verricht. Dat heeft de politie bevestigd.


De hulpdiensten werden rond 02.25 uur naar de straat gestuurd nadat een incident was gemeld ter hoogte van de kruising met de Lammensstraat. Op straat lag een zwaargewonde man. Naast diverse politie-eenheden werden ook twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter is uiteindelijk niet meer ter plekke gekomen, het slachtoffer is met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Daar is hij later overleden, zo heeft de politie bekendgemaakt. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekendgemaakt.

Arrestaties

Een 17-jarige man werd aangehouden als verdachte. Later werd omstreeks 03.20 uur ook nog een 22-jarige vrouw opgepakt nadat de politie de toegang tot een woning in de Kasteelstraat had geforceerd. Ondanks herhaaldelijk roepen en bonzen werd de deur van het pand namelijk niet geopend. Na deze arrestatie werd het gehele pand doorzocht en werd minstens nog één andere deur geforceerd maar er bleek verder niemand aanwezig te zijn.

Omstreeks 03.45 uur arriveerde de afdeling Forensische Opsporing om ter plekke nader onderzoek te doen. De locatie is uitgebreid gefotografeerd. Er zijn verschillende zaken veiliggesteld en in bewijszakken gedaan. Er zijn enkele getuigen gehoord en in de omgeving is ook nog gezocht met een diensthond. De politie-inzet in de straat is inmiddels afgeschaald, rond 06.00 uur is het sporenonderzoek afgerond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (27-12-2018 om 11:12)
@ john, bijgestaan is meegedaan! Ik sluit me bij pin en jacob aan!!
john (26-12-2018 om 14:09)
Je bent pas schuldig als je schuld bewezen is Meneer de Zeeuw
A.M.H.W.G. Geerink (26-12-2018 om 12:35)
Verschrikkelijk. Heeft dit te maken met woning/bewoners van " Begeleid Wonen "van Emergis?
jacob (26-12-2018 om 11:25)
Steek-schiet partijen overvallen het is een dagelijks voorbij komende fenomeen aan het worden. Nederland veilig is ver weg. De politiek is er debet aan door te weinig blauw te lage straffen en het niet beschermen en betalen van de agent(e) op straat. Maar de burger loopt schijnbaar nog steeds achter deze politici aan. Hoogtijd om in de komende verkiezingen een ander geluid te laten horen.
Pin (26-12-2018 om 11:13)
Jaja geen ongewoon iets meer hier in Vlissingen.. Erg ja maar dit gaat al jaren zo, de Politie is pas laatste tijd actief. Hier is jaren en jaren alles getolereerd. Drugs mocht altijd en nu zien ze met drugstesten dat er wel heel veel gebruikers autorijden, nog meer dan alcohol.. Klein Rotterdam is het hier met de zelfde allochtone bendes en groepen als in grote steden.. Nee hoor hier kijk ik al niet eens meer van op... Maar die Helikopter is wel onzin hoor ! Ziekenhuis zit er 200 meter naast notabene !!! Die daders lopen volgende week wel weer rond wegens zielige jeugd of TBS strafje
zeeuw (26-12-2018 om 09:24)
wat voor straf krijgt hij paar dagen volpensin om dat hij 17 jaar is, en mag hij weer naar huis
Cookie-instellingen beheren