Verdachte steekpartij Clinge langer vast

Toegevoegd: 28-12-2018, 16.24 uur

Sporenonderzoek in de De Ruyterlaan in Clinge.
Sporenonderzoek in de De Ruyterlaan in Clinge.
1
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

CLINGE - De 63-jarige vrouw die gisteren werd aangehouden na het steekincident waarbij een 33-jarige vrouw uit het Belgische Sint-Niklaas overleed, moet zeker drie dagen langer vast blijven.

De vrouw is volgens de politie een familielid van het slachtoffer. Ze zou inmiddels een verklaring hebben afgelegd maar die heeft er niet toe geleid dat ze weer op vrije voeten kon worden gesteld. Het Openbaar Ministerie (OM) houdt overigens alle scenario's nog open. De vrouw blijft daarom nog zeker drie dagen in hechtenis.

De komende dagen wordt nog verder onderzoek gedaan naar de rol die de 63-jarige heeft gespeeld bij het incident. Voor de kinderen van de omgekomen vrouw is inmiddels opvang geregeld.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vogeltje (29-12-2018 om 20:54)
@Bumper wat een vreselijke reactie. Je moest je ogen uit je kop schamen! Gelijk al conclusies trekken alsof je er bij aanwezig was. Misschien moet JIJ eens een flinke ijskoude douche nemen voordat je van die stomme afschuwelijke reacties plaatst! De moeder van die vrouw is onschuldig. Zij heeft een trauma voor het leven. Haar dochter voor haar ogen gestorven. Ik wens alle familie en vrienden van deze jonge vrouw heel veel sterkte toe.
Jolanda de Jonge (29-12-2018 om 17:22)
Gelukkig is Fatima vrij gelaten. Kon het al niet geloven dat zij hier iets mee te maken had. Hoe moet dit allemaal voor haar geweest zijn om je dochter te zien sterven, ervoor zorgen dat je kleinkinderen dit niet meekrijgen en dan nog in de cel gezet worden. Een excuus is hier zeer op zijn plaats. Ook van degene die hieronder zo'n harde uitspraak heeft gedaan.
Shimora (28-12-2018 om 21:23)
Bumper het gaat hier wel om de moeder een hartstikke lieve vrouw die haar dochter heeft verloren en dan nog eens verdacht word ik hoop dat ze der snel vrij laten en ze ook mag haan rouwen op een normale manier
Ronald (28-12-2018 om 19:37)
Iemand is onschuldig tot zo lang het tegendeel bewezen is of er een bekentenis is, dat is de wet in Nederland en die geldt voor iedereen. Dus niet te voorbarig met conclusies te trekken, afgaande op persberichten. Ik vind het verschrikkelijk voor de kindertjes, de verdere familie en vrienden. Het is al erg genoeg zo, sorry, maar dit wilde ik even kwijt..
Bumper: (28-12-2018 om 19:10)
Laat maar lekker vastzitten op een droog broodje van twee dagen oud en verhoor onder een koude douche, zou dat helpen, ik ben van mening dat het het verhoor bespoedigt . Bumper: