Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt. Vanavond af en toe regen. Veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen na zware mishandeling Graauw

Toegevoegd: 20-01-2019, 23.26 uur
Aanhoudingen na zware mishandeling Graauw
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GRAAUW - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 33–jarige man in de Zandbergsestraat in Graauwzwaar mishandeld door drie mannen.


Het slachtoffer wordt na een avond stappen met een paar vrienden in een auto thuisgebracht. Daar stopt eveneens een tweede auto waaruit drie mannen stappen. Deze beginnen zonder aanleiding amok te maken. Als hij uit de auto stapt pakken twee mannen hem vrijwel direct vast en delen enige tijd rake klappen uit op zijn lichaam.

Het slachtoffer zit onder het bloed en denkt dat zijn belagers een boksbeugel of een ander hard voorwerp hebben gebruikt. Het geweld stopt na enige tijd door tussenkomst van zijn maten en zijn partner die vanwege het lawaai buiten komt kijken.

Na de mishandeling wil het slachtoffer een foto maken van de kentekenplaat van de auto van de daders. Dit lukt niet omdat een van de vechtersbazen de mobiele telefoon uit zijn handen schopt en ermee wegrent. Een eindje verderop wordt hij door zijn kompanen met de auto opgepikt en vervolgens verdwijnt het trio richting Zandberg.

Vandaag is direct een onderzoek ingesteld en vanmiddag zijn drie verdachten aangehouden. Het gaat om twee 20-jarige mannen uit Hulst en een 21-jarige man uit Graauw. In de woning van een van de verdachten is ook nog een grote hoeveelheid hennep aangetroffen en in beslag genomen. De mannen zitten voorlopig vast. De telefoon van het slachtoffer is door een agent in de omgeving van de plaats delict aangetroffen en aan het slachtoffer teruggegeven.

Op één van de bezochte adressen is een vierde verdachte aangehouden. Als agenten bij hem aanbellen, vertelt deze dat er niemand in zijn woning is en dat de politie binnen mag komen. Eén van de gezochte verdachten probeert intussen via de achterkant van de woning te ontkomen, maar is daar door een agent in de kraag gevat. De bewoner van het adres is aangehouden omdat hij de verdachte geholpen heeft om aan de politie te ontkomen. Deze man is inmiddels weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Boris (23-1-2019 om 09:48)
Betwijfel dat de mannen zomaar op de vuist gegaan zijn, de jongen die geslagen is zal het zelf wel uitgelokt hebben zoals 9 van dr 10 keer, heb het gevoel dat de verklaring van het slachtoffer weer flink verdraaid is maarja welkom in nederland
Klaas (21-1-2019 om 10:56)
Waar waren zijn vrienden? Die help je toch gelijk in zo’n situatie. Zullen iniedergeval de mijne zijn geweest in dat geval!
Kees (21-1-2019 om 08:08)
Zulke lui zijn naar mijn mening het leven niet waard!!
Cookie-instellingen beheren