Weerbericht:
Vannacht regen, overdag buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Gesprongen buitenkraan zorgt voor gladheid

Toegevoegd: 22-01-2019, 01.19 uur
Eénmaal ter plekke heeft een brandweerman de leiding dichtgeknepen met redgereedschap.
Eénmaal ter plekke heeft een brandweerman de leiding dichtgeknepen met redgereedschap.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Een gesprongen buitenkraan heeft maandagavond in de Talmastraat in Goes gezorgd voor plaatselijke gladheid.


Rond 22.00 uur werden de vrijwilligers van de brandweerpost Troelstralaan opgeroepen nadat was gemeld dat bij een woning water uit de leiding van een buitenkraan spoot.

Eénmaal ter plekke heeft een brandweerman de leiding dichtgeknepen met redgereedschap. Hierna is men teruggekeerd naar de kazerne. De gemeente heeft ter plekke zout op de stoep aan de zijde van de Kuyperlaan gestrooid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (22-1-2019 om 17:08)
in plaats van allerlei toestanden is het verstandiger om de toevoer kraan binnen dicht te draaien als die er niet is dan de hoofdkraan maar dicht draaien en een tussen kraan monteren
Michel (22-1-2019 om 10:46)
Het moet niet gekker worden, de brandweer laten komen voor een buisje dicht te laten maken. Even een combinatietang pakken en dichtknijpen lukt dit niet, dan even een storingsmonteur van een loodgietersbedrijf laten komen. Maar de brandweer te zot voor woorden.
Cookie-instellingen beheren