Weerbericht:
Heldere nacht, overdag zonnig en op veel plaatsen tropisch warm.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gevangenisstraf voor jarenlang misbruik dochters

Toegevoegd: 22-01-2019, 14.48 uur
Gevangenisstraf voor jarenlang misbruik dochters
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft dinsdag de 50-jarige Terneuzenaar J. van M. voor het jarenlang seksueel misbruik (verkrachting) van zijn twee dochters veroordeeld tot een gevangenisstraf van 42 maanden waarvan acht voorwaardelijk. Het vonnis was conform de eis.

De Terneuzenaar werd ervan verdacht van 2007 tot medio 2013 zijn twee dochters te hebben verkracht. De meisjes waren toen hij zich voor het eerst aan hen vergreep twaalf jaar oud. Als de meisjes onder de douche waren geweest, moesten ze van hun vader op het bed gaan liggen en werden hun intieme delen gecontroleerd op hygiëne.

Naast de opgelegde celstraf moet Van M. zich laten opnemen in een kliniek en komt hij onder toezicht van de reclassering te staan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (26-1-2019 om 15:36)
En dan in de gevangenis ook jarenlang zn geslachtsdelen controleren op hygiene
Een papa (23-1-2019 om 12:40)
@Rb. Het vonnis van de rechtbank was conform de eis. Misschien had het OM hoger moeten inzetten,misschien hadden ze pik eraf moeten knippen, misschien een nekschot, misschien dit, mischien dat... Wat hier is gebeurd is verschrikkelijk. Ik hoop dat er goede hulp komt voor deze inmiddels jonge dames en wens ze veel, heel veel sterkte.
Spitje (23-1-2019 om 10:40)
Ik kan alleen maar intens verdrietig worden van zulke berichtgevingen....
paul (23-1-2019 om 10:10)
piemel er af hakken , en levens lang opsluiten
Bescherm Onschuldige Kinderen (BOK) (23-1-2019 om 09:41)
NL is altijd bijzonder coulant in het "straffen" van pedofiele verkrachters, hoe zou dat komen denken jullie ? Merkwaardig toch ? Voor een land dat bekend staat als pedofielenparadijs ? Toch maar eens wat anders stemmen ? Want iedereen weet wie die wetten zo walgelijk zwak heeft bedacht en goedgekeurd en pertinent blijven weigeren om die te herzien. Dan moet het volk hun keuze inhun volksvertegenwoordiging maar herzien anders doe je zelf ook mee.
jan (23-1-2019 om 07:58)
Justitie wie heeft in deze zaak levenslang gekregen DE KINDEREN !!! je moet die vent in de meterkast zetten met stroom draden los ,en nu de moeder waar is die in deze zaak lijkt mijn sterk dat zij van niets wist. De justitie ga maar erg slap om met zulke zaken het is te gek voor woorden