Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Overvaller Texaco liep weg richting centrum

Toegevoegd: 08-02-2019, 14.20 uur
Onderzoek bij het tankstation donderdagavond.
Onderzoek bij het tankstation donderdagavond.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De dader van de gewapende overval gisteren op het Texaco-tankstation aan de Kennedylaan in Terneuzen is vermoedelijk weggevlucht richting het centrum. Dat meldt de politie.


De vrouw bedreigde rond 20.45 uur de aanwezige medewerkster met een mes. Ze eiste geld en sigaretten. De pompmedewerker gaf dit af en de overvaller ging er met de buit vandoor. Volgens de politie is ze vermoedelijk vanaf het tankstation via het stenen trappetje naar de Schoolweg gegaan. Welke route ze hierna heeft genomen, is niet duidelijk.

De dader was circa 1.65 meter lang en had een fors postuur. Ze droeg een blauw gekleurd trainingsjack met rode of roze details. De vrouw droeg een masker zodat haar gezicht niet zichtbaar was en ze sprak met een buitenlands accent.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750