Weerbericht:
Vanochtend vooral in het zuiden wat regen, vanmiddag af en toe zon en droog
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Onderzoek in bos Hoofdplaat afgerond

Toegevoegd: 26-03-2019, 15.18 uur
Onderzoek in het bos bij het Magereind in Hoofdplaat.
Onderzoek in het bos bij het Magereind in Hoofdplaat.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HOOFDPLAAT - Het onderzoek in het bosgebied bij Hoofdplaat naar sporen van de in 2010 verdwenen Herman Ploegstra uit IJzendijke is voor nu afgerond. Dat zegt politiewoordvoerster Mireille Aalders.


Vanmiddag werd gezocht in het bos bij het Magereind. Dat is vlakbij de plaats waar Ploegstra’s achtergelaten BMW werd gevonden. Op de locatie bij het Magereind had Ploegstra wel eens afspraakjes met zijn minnaressen.

Door de onderzoekers zijn in het bos wel wat zaken veiliggesteld, maar wat er precies is gevonden en of dat ook echt iets zegt over wat er met Ploegstra is gebeurd, is niet duidelijk. Vermoedelijk kan hier pas morgen iets over worden bekendgemaakt.

Vanochtend werd al gezocht in de achtertuin van Hotel Vier Heemskinderen aan de Landpoortstraat in IJzendijke. Bij deze zoektocht werd volgens de politie helemaal niets gevonden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (27-3-2019 om 11:53)
Degene die hier meer vanaf weet zal nooit praten ,dat krijgt zelfs petertje r de vries niet voor elkaar
Cookie-instellingen beheren