Weerbericht:
Vannacht helder, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Melding schietpartij Stadhuisplein Vlissingen

Toegevoegd: 18-04-2019, 21.36 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vanavond twee personen aangehouden na een melding van een mogelijke schietpartij in Vlissingen.


Volgens de politie is rond 20.20 uur gemeld dat zou zijn geschoten op het Stadhuisplein, recht voor het Vlissingse stadhuis. Een woordvoerder laat weten dat schoten zijn gehoord maar dat er niemand gewond is aangetroffen. Een tijdlang stonden twee ambulanceteams en een traumahelikopter stand-by maar rond 21.30 uur werd besloten dat de medisch hulpverleners konden inrukken.

De politie heeft twee aanhoudingen verricht in verband met de melding. "De betrokkenheid van deze personen wordt nog onderzocht", zo zegt de politie. Het Stadhuisplein is nog altijd grotendeels afgezet met linten. Sommige agenten dragen ook nog steeds kogelwerende vesten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
1648 (20-4-2019 om 11:00)
Tja, drugscriminelen kunnen via het naïve zeeland honderden tonnen drugs invoeren, en denkt men dan dat dat criminele circuit met zo veel geld niet als een olievlek over de provincie heen waaierd en de gevolgen onmerkbaar blijven of zo ? Ondertussen is onze eigen overheid meer bezig met het opsporen van de fraudulerende wanbetalers die door de enorme kosten en belastingverhogingen de rekeningen niet meer kunnen betalen, want dat is het grootste probleem denken ze. Of het is hun manier om het volk de bek te snoeren, dat is waarschijnlijker want dit is zeker niet de door hen beloofde lastenverlichting. NL crimineel belastingparadijs voor drugsbaronnen en je weet het.
Bewoner (19-4-2019 om 22:01)
In een stad gebeurd gewoon meer dan op een Dorp. (oftewel krijgt dat geen aandacht) niet meteen weer huilen allemaal. ik woon hier al 42 jaar en loop nog altijd vrolijk door de stad dag en nacht geen probleem.
een ezel stoot zich niet 2 keer.. (19-4-2019 om 16:20)
Jongens, heel NL glijd af in het putje, meegetrokken met de EU molensteen rond onze nek. Maar jullie blijven ook allemaal op dezelfde stemmen omdat jullie denken dat je dan een paar tientjes meer mag overhouden (die je never nooit niet gaat zien) en daar lever je dan je vrij en veiligheid maar wat graag voor in, dus verandert nix. Ligt gewoon aan de rotmentaliteit van de bevolking zelf die zich maar wat graag laat knurften in verkiezingstijd en er keer op keer gewoon blijft intrappen. Men kiest alleen voor ikke ikke ikke, de veiligheid buiten dat misplaatste ego doet er toch niet toe ? gewoon af en toe een keertje duiken voor rondvliegende kogels, daar stem je dan toch zelf voor ?
Winz (19-4-2019 om 16:17)
Het is zo als het is. Heeft niks met buitenlanders te maken. Kan iedereen overkomen
John (19-4-2019 om 13:39)
@jaap, je kan zeggen wat je wilt, maar het gaat helaas echt bergafwaards met Vlissingen, @Jerry420 heeft meer dan gelijk, multiculti werkt niet, kijk maar naar de Scheldestraat, daar durft niemand van NLse afkomst na donker doorheen te lopen...
Ad binnenstad (19-4-2019 om 10:41)
@Jerry420, jankbal, één incident en Vlissingen is weer een favella. @Ikke, wij zijn ook blij dat jij weg bent.
Cookie-instellingen beheren