Weerbericht:
Flinke perioden met zon, vooral in de zuidwestelijke helft van het land
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Agent gewond bij aanhouding Terneuzen

Toegevoegd: 05-06-2019, 12.51 uur
Agent gewond bij aanhouding Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een 33-jarige man uit Terneuzen die aan de Vondelstraat een 21-jarige en 34-jarige plaatsgenoot mishandelde is aangehouden. De man werkte niet mee aan zijn aanhouding. Een agente liep daardoor een gekneusde arm en pols op.

Agenten kregen op dinsdag rond 18.00 uur een melding van een mishandeling. Op de Vondelstraat troffen ze de twee slachtoffers aan. Een van hen, een 21-jarige man uit Terneuzen, was gewond aan zijn neus. Na het noteren van zijn gegevens ging hij naar de huisartsenpost. Het andere slachtoffer, een 34-jarige man uit Terneuzen, kon de woning van de verdachte aanwijzen. Hij zou de twee mannen in een trappenhuis van een appartementencomplex aan de Vondelstraat vanuit het niets hebben aangevallen.

De agenten gingen bij de verdachte aan de deur en wilden hem aanhouden. De man verzette zich daar hevig bij. Daarbij ontstond een worsteling waarbij een agente kneuzingen opliep. Ze moest zich door een arts laten behandelen. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau, hij leek mogelijk onder invloed van drugs te zijn. Hij is ingesloten voor verder onderzoek. De twee slachtoffers hebben aangifte van mishandeling gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (5-6-2019 om 15:11)
Ik denk dat ze tegenwoordig zwaardere drugs gebruiken als indertijd bij Checkpoint het geval was ,daar werd je alleen maar slaperig van ,als je ziet wat de drugs van tegenwoordig aan geweld met zich meebrengt dat is niet meer normaal te noemen