Weerbericht:
Vrij zonnig en tropisch warm, morgen meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 50 km

Bestuurder krijgt drie boetes in één keer

Toegevoegd: 08-06-2019, 14.39 uur
Bestuurder krijgt drie boetes in één keer
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Agenten controleerden vrijdagmiddag rond 16.30 uur een auto op parkeerplaats Het Rak bij Rilland. De auto vervoerde een busje op een aanhanger en was voorzien van zogenoemde handelaarsplaten.


Uit onderzoek bleek dat de bestuurder van de auto, een 48-jarige man uit Roosendaal, helemaal niet in het bezit was van een rijbewijs. Ook voerde hij de handelaarsplaten op de auto onterecht omdat hij die allang had moeten inleveren.

Bovendien was de auto waarin hij reed niet verzekerd. Er is contact geweest met de Officier van Justitie en na overleg heeft de man voor alle drie de feiten een bekeuring gekregen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (8-6-2019 om 17:09)
Gelijk alles in beslag nemen en openbaar verkopen en daarboven ook bekeuren.