Weerbericht:
In het zuiden nevelig, elders opklaringen, morgen bewolkit en later regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties voor zedenzaak Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 28-06-2019, 15.00 uur - Update: 28-06-2019, 15.37 uur
Arrestaties voor zedenzaak Zeeuws-Vlaanderen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Zeeuws-Vlaanderen zijn afgelopen week twee personen opgepakt in verband met een zedenmisdrijf. Een derde persoon is gehoord. De twee arrestanten zitten nog vast.


De politie hield volgens het Openbaar Ministerie (OM) vorige week maandag een man en een vrouw aan. Een derde vrouw werd wel gehoord maar zij is volgens het OM niet aangehouden geweest. Er zou sprake zijn geweest van seksueel misbruik maar veel details zijn niet bekend gemaakt. De slachtoffers zouden uit de nabijheid van de verdachten komen.

Vanwege het onderzoek werden eerder panden doorzocht in Aardenburg, Terneuzen en Waterlandkerkje. Donderdag bepaalt de raadkamer van de rechtbank of de twee, die op dit moment in beperkingen zitten en dus geen contact mogen hebben met de buitenwereld, nog langer vast moeten blijven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cq (28-6-2019 om 17:54)
Zo als ik al eerder naar voren gehaald heb, Crimineel West Zeeuws Vlaanderen. Gemeente Sluis begin gewoon eens met een controle wie woont op welk adres?