Slachtoffer vechtpartij ook aangehouden

Toegevoegd: 14-07-2019, 12.16 uur

Slachtoffer vechtpartij ook aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Het 33-jarige Middelburgse slachtoffer van de vechtpartij vrijdagavond in Goes is zelf ook aangehouden. Dat bevestigt de politie.

Eerder meldde de politie al dat een 17-jarige jongen uit Kapelle was aangehouden nadat in de Zusterstraat een ruzie had plaatsgevonden tussen meerdere personen. Agenten troffen na de melding, rond 20.10 uur, een 33-jarige Middelburger gewond aan. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

De Kapellenaar werd opgepakt aan de hand van getuigenverklaringen en bekeken bewakingsbeelden. Nadat verder onderzoek was gedaan, is ook het 33-jarige slachtoffer aangehouden, zo meldt de politie.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750