Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Hardrijder (29) moet rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 11-08-2019, 15.53 uur
Hardrijder (29) moet rijbewijs inleveren
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Een hardrijder heeft zaterdag aan het einde van de middag bij 's-Heerenhoek zijn rijbewijs verspild.


Agenten van het team verkeer van de politie zagen de 29-jarige inwoner van Zoetemeer rond 17.30 uur over de Sloeweg rijden. Hij reed met een gecorrigeerde snelheid van 155 kilometer per uur waar 100 kilometer per uur de limiet is.

Het rijbewijs van de man werd ter plekke ingenomen en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (12-8-2019 om 07:10)
Je bent zelf verantwoord voor je rijgedrag maar misschien een snelle auto even uit proberen en dan kan je worden gepakt voor je snelheid maar ik moet eerlijk toegeven het is en blijft een uitdaging om hard te rijden zeker als de weg het toelaat.
Kees (11-8-2019 om 18:09)
Ja hij doet het zelf. Er staan borden en camera's en er is controle. 55 KM over de limiet is wel errg hard. Die moet een jaar zijn rijbewijs kwijt raken