Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 88 km

Rijbewijzen ingenomen bij snelheidscontrole

Toegevoegd: 26-08-2019, 08.27 uur
Rijbewijzen ingenomen bij snelheidscontrole
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SCHOONDIJKE - De politie heeft zondagavond dertien bestuurders bekeurd die te hard over de parallelweg van de N61 tussen Schoondijke en IJzendijke reden. Twee personen moesten hun rijbewijs inleveren.


De politie controleerde op een weggedeelte waar 60 kilometer per uur de limiet is. In totaal dertien bestuurders werden bekeurd voor snelheidsovertredingen tussen de 25 en 42 kilometer per uur. Twee bestuurders konden gelijk hun rijbewijs inleveren. De ene bestuurder reed 121 kilometer per uur (gecorrigeerd 57 km/u te hard) en de andere bestuurder reed 160 kilometer per uur (95 km/u te hard).

Vijf bestuurders werden bekeurd omdat zij vanaf de hoofdweg door de berm de parallelweg opreden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dirk (26-8-2019 om 11:46)
De hoofdbaan en de paparallelweg worden beiden, vooral na 22.00 uur s'avonds mibruikt tussen Biervliet en Schoondijke Gefrustreerde idioten die er een racebaan van maken. (auto's en motoren) Handhaven is de enige remedie. Er is trouwens geen enkel project verprutst. De hersenloze gebruikers verprutsen het. Want als je 160 km op de Paralelleweg rijdt, dan ben je rijp om opgenomen te worden. Invordering rijbewijs niet voldoende. Rijbewijs laten vervallen en opnieuw beginnen. dat geeft ook de Politie een stimulans om door te pakken.
Joris (26-8-2019 om 11:27)
Ben ik de enige die het probleem niet ziet als je via de berm van de hoofdrijbaan naar de parallelweg gaat? Muggenziften ten top terwijl de gsm-bestuurders links en rechts voorbij slingeren. Prioriteit bij deze controle was geld inzamelen, verkeersveiligheid doet niet terzake.
Piet (26-8-2019 om 11:23)
Deze actie van de politie moet veel meer plaats vinden. Wij reden daar om 17.30 uur en het was levensgevaarlijk, men duwde bij het invoegen elkaar van de weg reed door de berm naar de parallel weg. Helemaal geen miljoenen verprutst project , gewoon dit hufter gedrag aanpakken !!!!!!!
jacob (26-8-2019 om 09:32)
Beste Barry hoezo een milj. project verprutst? De parallelweg is een 60 km zone en daar heb je je maar aan te houden. De boetes kunnen niet hoog genoeg zijn. Zulke idioten die met zulke snelheden daar rijden behoeven geen rijbewijs meer te hebben. Zelf fietsen we regelmatig over het fietspad en soms vliegen de stenen letterlijk om je oren door zulke idioten. Ook op de Hoofdplaatse weg binnen de bebouwde kom van Biervliet wordt veel te hard gereden en is dit ook een verprutst project? nee dus.
Barry biervliet (26-8-2019 om 09:08)
Dat krijg je ervan als je zo’n miljoenenproject verprutst en mensen zich gaan irriteren aan de fouten van de provincie!