Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Zaak dodelijk ongeval nieuwjaarsnacht 2019 aangehouden

Toegevoegd: 17-01-2020, 20.34 uur
Zaak dodelijk ongeval nieuwjaarsnacht 2019 aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De 37-jarige Pool L. S. zal nog zeker enkele maanden moeten wachten eer de rechtbank zich over de zaak buigt en hij hoort wat hem aan straf boven het hoofd hangt. L wordt ervan verdacht in de nieuwjaarsnacht van 1 januari 2019 in Vlissingen een 24-jarige fietser te hebben doodgereden.


De zaak tegen L. zou vrijdag inhoudelijk worden behandeld, maar werd aangehouden voor nader onderzoek. De aanrijding met de fietser vond plaats in de Sottegemstraat. L. reed met hoge snelheid verder en knalde zelf in de Burgemeester van Woelderenlaan tegen een boom. Hij raakte daarbij zelf zwaargewond en verbleef tien dagen in het ziekenhuis. De auto waarin L. reed was onverzekerd en niet gekeurd. L. zelf zegt niet achter het stuur te hebben gezeten


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (18-1-2020 om 07:57)
Ik vraag me af of zo iemand die zoiets op zijn geweten heeft dat zelfs iemand zijn heeft gekost en door zijn eigen schuld zelf gewond in ziekenhuis heeft gelegen en met een auto bestuurt die niet verzekerd was moet zo iemand nog wel gerecht worden,sluit zo,n vent levenslang op en verspeel daar geen tijd meer aan ,die familie waar de man is dood gereden hebben levens lang gekregen.
Ester De Laat (17-1-2020 om 21:56)
Nee, niet achter t stuur gezeten.....want toen die zelf gevonden werd, lag ie meters van zn auto vandaan. Geen woorden voor, nog steeds in onze gedachten en geluid van de oneindige toeter nabij in t geheugen.