Weerbericht:
Zwaar bewolkt en regen, vannacht tijdelijk droger. Morgen regenachtig.
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeman heeft twee grote messen bij zich

Toegevoegd: 12-02-2020, 00.11 uur - Update: 12-02-2020, 11.18 uur
De jongeman had twee grote messen bij zich.
De jongeman had twee grote messen bij zich.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

GOES - Agenten van het politieteam Oosterscheldebekken hebben dinsdagmiddag op de Wulfaertstraat in Goes een 17-jarige jongen uit die plaats aangehouden die in het bezit was van twee grote messen.


Een getuige had gemeld dat hij had gezien dat de jongeman een mes had laten vallen en weer opraapte. Door een zeer duidelijk signalement en informatie over de looproute konden agenten, in samenwerking met een motorrijder, de jongeman al snel staande houden. Bij het fouilleren werden uiteindelijk twee grote messen aangetroffen welke verboden zijn om bij je te dragen volgens de wet Wapens en Munitie.

De jongen is direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is daar verhoord door rechercheurs en heeft een verklaring afgelegd. Na verhoor is de jongen weer in vrijheid gesteld. Uiteraard zijn de messen in beslag genomen en worden deze vernietigd door de politie. Er zal proces-verbaal opgemaakt worden door de agenten en door de Officier van Justitie wordt vervolgens de verdere afhandeling van deze zaak bepaald.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
optimist (12-2-2020 om 11:26)
Nederland is ziek, hèèl erg ziek. Inderdaad @iemand: een tikkende tijdbom!
TT (12-2-2020 om 09:31)
Het mes op de foto is toch een gewoon zakmes ? Daar is niks 'verboden' aan hoor en als je twee niet-verboden messen bij je hebt is het nog altijd niet verboden, drie niet-verboden messen ook niet, evemin als tien niet-verboden messen. Ik vind het eigenlijk overdreven dat wanneer iemand zijn zakmes laat vallen, dat weer opraapt en terug in zijn of haar zak steekt, dat een ander dan de politie gaat bellen. Vooropgesteld dat het een, of meer, niet-verboden messen betreft dan natuurlijk. Als het hier om het getoonde mes gaat dan is de politieactie schieten met een kanon op een mug geweest, een storm in een glas water.
Iemand (12-2-2020 om 09:20)
Je moest eens weten hoeveel van die gasten wapens bij zich hebben, dit land is een tikkende tijdbom geworden. Ook in heel west Europa zie je hetzelfde probleem met diezelfde mensen.
Wim (12-2-2020 om 07:09)
Het is een jonge man met twee messen bij zich wat moet dat ventje daar nu mee,ik vraag me af zouden zijn ouders dat nu ook weten