Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 262 km

Gezamenlijke handhavingsactie tegen wildcrossen

Toegevoegd: 22-02-2020, 23.04 uur
Bij de controle zijn diverse bekeuringen uitgeschreven.
Bij de controle zijn diverse bekeuringen uitgeschreven.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

RILLAND - De politie heeft vandaag in samenwerking met diverse instanties een gezamenlijke handhavingsactie gehouden tegen wildcrossen in Zeeland.


Samen met het handhavingsteam van het Samen Sterk in Brabant (SSiB), de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) en het Brabants Landschap werd de controle uitgevoerd. De actie was deze keer gericht op het wildcrossen in de provincie Zeeland.

Bij de controle zijn meerdere bekeuringen uitgeschreven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (23-2-2020 om 10:02)
Ja is makkelijk scoren zo, laat ze boeven vangen
@lfrancke (23-2-2020 om 09:30)
Dat klopt, crossers op terreinen betalen niks en vervuilen wel het milieu. Dan ook nog eens door natuurgebieden... ze hadden beter een elektrische crosser kunnen kopen.... zelfde fun, beter voor t milieu!
Joris (23-2-2020 om 09:20)
@Lfrancke: Ga naar de Sahara, ruimte genoeg om een beetje met je motor te spelen en als je ver van de beschaving gaat heeft ook geen hond last van die pokkenherrie. Als motorcrossers niet verenigd zijn in clubverband en daarin dus ook niet de noodzakelijke financiën bijeenbrengen om een crossterrein te betalen: Pech jongens. Liefhebbers en beoefenaars van motor- en autoracen kunnen ook niet in Zeeland terecht. Ook maar in het wild racen dan, op de openbare weg?
Bram (23-2-2020 om 07:57)
Kansloos maar met paarden door t bos raggen en iedereen uitschelden mag wel. En ja zelf.meerdere malen meegemaakt .
Lfrancke (22-2-2020 om 23:46)
Het was beter geweest, om te bekijken waar deze mensen wel legaal kunnen rijden. Teveel motorcrossterreinen zijn inmiddels verdwenen. Waarom? Omdat het geen geld oplevert.
Cookie-instellingen beheren