Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe regen. Morgen perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Informatienummer coronavirus langer bereikbaar

Toegevoegd: 27-03-2020, 15.12 uur - Update: 27-03-2020, 15.22 uur
Informatienummer coronavirus langer bereikbaar
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het landelijke informatienummer van de Rijksoverheid voor vragen over het coronavirus is vanaf nu langer bereikbaar.


Het publieksinformatienummer 0800-1351 werd na de uitbraak van het COVID-19-virus opengesteld. Hierdoor is er sinds 28 februari één punt was waar mensen met al hun algemene vragen over het virus terecht kunnen. Het nummer is vanaf nu dagelijks van 08.00 uur tot 22.00 uur open. Het informatienummer is vanuit het buitenland te bereiken via +31 20 205 1351.

Meer informatie over het virus, de besmettelijkheid en de kans op verspreiding staan vermeld op de website van de Rijksoverheid. Ga voor gezondheidsgerelateerde vragen en antwoorden naar de website van het RIVM. Bij vragen over je gezondheid kun je terecht bij je eigen huisarts of de website www.thuisarts.nl.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren