Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vlissinger (26) met geladen pistool aangehouden

Toegevoegd: 23-04-2020, 15.15 uur
Vlissinger (26) met geladen pistool aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - De politie heeft woensdagavond een 26-jarige Vlissinger aangehouden nadat agenten een geladen pistool bij hem aantroffen.

De politie kreeg rond 23.00 uur een melding dat meerdere mensen aan de Adriaen Coortelaan te dicht bij elkaar stonden. Toen agenten poolshoogte kwamen nemen gedroeg één van de mannen zich zenuwachtig. Toen de man iets uit een auto pakte en weg probeerde te rennen, werd hij door de agenten vastgepakt. Ze troffen daarna een geladen pistool bij hem aan.

De 26-jarige man uit Vlissingen werd aangehouden en het pistool is in beslag genomen. De man werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij is donderdag verhoord. Tegen hem zal een proces-verbaal worden opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pipa (24-4-2020 om 11:24)
nee, het ergste is dat sommige het normaal vinden om wapens te dragen/gebruiken. De teloorgang van Vlissingen is al jaar en dag aan de gang. Vroegah kon je er zelf nog wat van zeggen, maar als je dat nu doet ben je je leven niet zeker.
Adri (24-4-2020 om 10:51)
@ Big brother is watching us: u vindt het blijkbaar normaal dat mensen een pistool op zak hebben…….
Big brother is watching us (24-4-2020 om 00:40)
Tsja, Het ergste is nog dat Vlissingen blijkbaar beschikt over een moderne variant van de NSB. Kennelijk zijn er (veel) verklikkers in Vlissingen. :-(
Dusss (23-4-2020 om 22:46)
Dit beperkt zich niet tot vlissingen... tevens lopen deze mensen vanzelf een keer tegen de lamp. Zo kunnen we wel door heel nederland 1000 agenten per dorp of stad neerzetten net zolang tot zelfs de normale burgers ook niet meer normaal kunnen leven. Hoe vaak gebeurt dit nou in deze stad tov andere plaatsen. je hele verhaal is niet onderbouwt. Nee ik keur dit soort mensen ook niet goed, uw extremistische gedrag ook niet. Verder zie ik geen enkele echte onderbouwing van u verhaal. Maar toch blijf je dit als propraganda verspreiden.
@tn er (23-4-2020 om 21:44)
U heeft niet de eenzijdige berichtgeving door? In Middelburg, Goes, Terneuzen en nog zat plaatsen, gebeuren zulke zaken ook, alleen hoor je er simpelweg minder over...
Bewoner (23-4-2020 om 19:58)
Hier heb ik al vele meldingen van gemaakt maar het is nog elke dag hetzelfde in de Bloemenlaan.