Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt overvaller van Jumbo Breskens

Toegevoegd: 20-05-2020, 10.28 uur
De man ging er uiteindelijk zonder buit vandoor.
De man ging er uiteindelijk zonder buit vandoor.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - In het tv-programma Opsporing Verzocht zijn gisteravond beelden vrijgegeven van de man die op 26 januari de Jumbo in Breskens probeerde te overvallen. De man ging er uiteindelijk zonder buit vandoor omdat een jonge medewerkster hem te snel af was.


Het bliksembezoekje van de overvaller gebeurde op die zondagochtend om 07.15 uur. De medewerkster was net klaar met het bijvullen van de geldautomaat, toen de man de nog gesloten winkel binnen wist te komen. De verdachte grijpt haar vast en eist geld, maar de vrouw rukt zich meteen los en vlucht de winkel in.

De overvaller blijft enkele seconden verloren staan, maar kiest uiteindelijk eieren voor zijn geld en gaat ervandoor. De man is geheel in zwart gekleed. De medewerkster vertelt achteraf dat hij rustig sprak en een blanke huidskleur heeft. Hij heeft een grote neus en droeg een opvallende pet.

Een buurtbewoner heeft rond 07.05 uur een fietser zonder verlichting gezien op de Ringbaan, richting de Jumbo. Mogelijk was dit de overvaller, maar dat hoeft niet. Wie tips heeft kan zich melden bij de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750