Weerbericht:
Toenemende bewolking en vanuit het westen af en toe regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

30 Kilometer per uur te hard langs lasercontrole N256

Toegevoegd: 24-05-2020, 13.58 uur
De weggebruiker reed (na correctie) 30 kilometer per uur te hard.
De weggebruiker reed (na correctie) 30 kilometer per uur te hard.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft zondag op de Deltaweg (N256) tussen Goes en Zierikzee iemand betrapt die (na correctie) 30 kilometer per uur te hard reed.

De hardrijder passeerde de lasergun van agenten van het team Oosterscheldebekken met een snelheid van 114 kilometer per uur. Dat gebeurde op een weggedeelte waar de maximumsnelheid op 80 kilometer per uur ligt. Na de verplichte correctie reed de weggebruiker dus 30 kilometer per uur te hard.

Een officier van justitie zal bepalen hoe hoog de opgelegde boete precies zal worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (25-5-2020 om 09:22)
Wat een reacties zeg, ik mag kennelijk van jullie snelheidscontroles niet nutteloos VINDEN omdat ik volgens jullie altijd te hard rijd. Slaat echt nergens op, lekker iemand met een andere mening afschilderen als crimineel en zeggen dat hij vast wel dit en dat doet terwijl jullie mij niet eens kennen, alleen maar om die persoon monddood te maken. Allemaal veelte voorbarig!
jan (25-5-2020 om 07:34)
burgertje pesten. wanneer gaan we eens wat doen aan fietsen in Goes?? dit vind ik allemaal zulk flauw gedoe. zet wat camera's om bellers aan te pakken, want dat zijn er echt heel veel. als je belt naar de politie over wat dan ook dan heeft er nooit iemand tijd. omdat het niets opbrengt??
Ko Tazelaar (24-5-2020 om 21:56)
Jij rijdt nooit te hard zeker ,Peter. in ieder geval ,moet meer gecont0rleerd worden.des te minder aso's op de weg.
Anonymous (24-5-2020 om 21:28)
30KM kost nog geen 5honderd eurootjes, dus valt mee toch...;)
Mar (24-5-2020 om 21:13)
@Peter Als je daarvan schrikt en je trapt op de rem dan kun je beter je rijbewijs inleveren. Overigens is er met snelheidscontroles niets mis.
camiel (24-5-2020 om 19:57)
@ Peter, Snelheidscontroles hebben wel degelijk zin. OP het moment dat je er is een flinke binnen krijgt dan laat je het de volgende keer wel. Ook ik trapte eigenlijk altijd het gas te diep in. Tot ik gelaserd werd, en een dikke bekeuring kreeg van toen HFL 385,- Sindsdien nooit meer een gehad. Het is zuur geld, en je koopt er niks voor als ellende en jezelf voor je kop slaan. De volgende keer zie hem niet staan, en dan ben je het mannetje met de korte achternaam. Hou je gewoon aan de regels die voor iedereen gelden. Dat maakt het leven in dit kleine landje wel makkelijker.