Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw (23) aangehouden voor identiteitsfraude

Toegevoegd: 31-05-2020, 10.55 uur
Vrouw (23) aangehouden voor identiteitsfraude
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

GOES - In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie in Goes een 23-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden. Zij wordt verdacht van identiteitsfraude en rijden zonder rijbewijs. Ook bleek de vrouw in het bezit te zijn van (hard)drugs.

Surveillerende agenten zagen rond 03.15 uur op Klein Frankrijk een auto rijden. Eén van de agenten wist door een eerdere controle van het voertuig dat de bestuurster mogelijk niet in het bezit was van een rijbewijs. De vrouw werd staande gehouden en bij de controle overhandigde zij de politie een rijbewijs. Uit onderzoek bleek dat het rijbewijs niet van de vrouw was en dat zij er valselijk gebruik van maakte.

De vrouw is aangehouden op verdenking van identiteitsfraude en het rijden zonder rijbewijs. Ze is overgebracht naar een politiecellencomplex. Tijdens het fouilleren in het cellencomplex kwamen ook nog eens een tiental verpakkingen met drugs tevoorschijn. Vermoedelijk bevatten de verpakkingen cocaine.

De vrouw zit nog vast en zal zondag gehoord worden of de feiten die haar ten laste worden gelegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750