Weerbericht:
Overwegend droog en enkele opklaringen
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie onderzoekt overlijden in Middelburg

Toegevoegd: 15-06-2020, 09.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie doet in Middelburg onderzoek naar het overlijden van een persoon. Er is een plaats delict afgezet.


Even na 05.00 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een melding van een reanimatie aan de Seisweg. Twee ambulances en een traumahelikopter rukten uit. Ter plaatse bleek dat de inzet van de helikopter niet nodig was. Het slachtoffer bleek al te zijn overleden.

De woning waarin het voorval zich afspeelde is afgezet met linten. Een medebewoner is door agenten meegenomen naar het politiebureau. Meerdere rechercheurs zijn ter plaatse geweest. Ook een huisarts kwamen even na 07.00 uur ter plaatse.

Omdat niet kan worden uitgesloten of het om een natuurlijk overlijden gaat is de technische recherche een onderzoek gestart, zo laat een woordvoerder weten. In de loop van de dag komt de politie met meer informatie naar buiten.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren