Weerbericht:
Zon en wolkenvelden, lokaal een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Kleine vrachtwagen in de sloot bij Kamperland

Toegevoegd: 08-07-2020, 13.38 uur
Door: Tim Koster

KAMPERLAND - Bij Kamperland is aan het begin van de middag een kleine vrachtwagen op zijn kant in een sloot terecht gekomen. Er is vermoedelijk niemand gewond geraakt.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 12.10 uur op de Nieuweweg ter hoogte van de Bosdijk. Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder van het voertuig van de weg waarna het voertuig kantelde en op zijn zijkant in een sloot tot stilstand kwam. De hulpdiensten waaronder een ambulanceteam, eenheden van de politie en de brandweer van Kamperland kwamen ter plekke.

De brandweer van post Kamperland heeft geassisteerd met het bevrijden van de chauffeur door het verwijderen van de voorruit van het voertuig. Na controle door het ambulancepersoneel bleken de verwondingen mee te vallen. De inzittende is dan ook niet overgebracht naar het ziekenhuis. Of er nog meer personen in het voertuig zaten, is nog niet bekend. De weg is door het ongeluk momenteel volledig afgesloten.

Een bergingsbedrijf zal ter plekke moeten komen om het voertuig te bergen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sebastian (9-7-2020 om 19:27)
Aan deze plek is toch al weken een waarschuwing voor zachte berm en nieuwe wegdek.....
Marc (8-7-2020 om 17:41)
Dit is een vrachtwagen die teruggekeurd is naar mmbs, hier mag je dus vanaf 16 jaar zonder vrachtwagenrijbewijs en zonder vervoersvergunning mee rijden, je betaald hiervoor ook geen wegenbelasting. Oneerlijke concurrentie voor transportbedrijven, wanneer ze schade rijden ? er zit geen kenteken op ! Wanneer stoppen ze er mee.