Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Boulevards weer dicht vanwege verwachte drukte

Toegevoegd: 05-08-2020, 15.44 uur
De Vlissingse boulevards werden eerder ook al verschillende keren afgesloten.
De Vlissingse boulevards werden eerder ook al verschillende keren afgesloten.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Vanwege het voorspelde warme weer en de toeristische drukte die daarbij wordt verwacht, gaan de Boulevards in Vlissingen dit weekeinde dicht voor gemotoriseerd verkeer.


De gemeente Vlissingen acht de afsluiting van de Boulevards Evertsen, -Bankert en -De Ruijter noodzakelijk om er voor te kunnen zorgen dat fietsers en voetgangers nog de vanwege het coronavirus noodzakelijke anderhalve meter afstand kunnen houden. Bij de Veiligheidsregio Zeeland is gevraagd om een zogeheten aanwijzingsbesluit op basis van de nog altijd geldende noodverordening. Dit besluit is nu genomen.

De genoemde boulevards gaan op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 augustus dicht tussen 13.00 en uiterlijk 22.00 uur. Ook afgelopen weekend waren de boulevards vanwege het goede weer en de daarmee gepaard gaande toestroom van toeristen ook al eens drie dagen dicht. Eerder gebeurde dat ook al.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De Waarheid (7-8-2020 om 00:05)
Tijd dat het gezegd wordt, de overheid is incompetent
Bram (6-8-2020 om 12:33)
Krijg je nu ook al corona van uitlaat gassen? Dit gaat toch nergens over dit heeft niks met elkaar te maken. Ruimte voor fietsen maken haha die fietsen allemaal naast elkaar lang geen 1.5 meter (is ook niet nodig in de buiten lucht mja) En de mensen op 't strand al helemaal niet.
Wanprestaties Snoeihard Bestraffen (6-8-2020 om 09:04)
Groot gelijk @ nel, de politiek is een schande
Grote Smurf (6-8-2020 om 01:26)
@Nel,klopt helemaal. Die anderhalve meter onzin want het verspreid zich alleen binnendeurs met veel mensen in ongeventileerde ruimtes waar eigenlijk wel 8 meter afstand van elkaar gehouden moet worden vanwege de stilstaande lucht (dus gaat het virus rondzweven). Dit gaat dus idd alleen maar om geld. Ze zien het als een spelletje die kinderlijke machtsgekken. De mensen die ze irriteren is de bevolking maar alle besmette duitsers en belgen mogen ons land binnen en velen hebben lak aan alle regels als wij hun maar de ruimte geven. Komt allemaal zeer geloofwaardig over NOT :) Ach ja, de gekken aan de macht. Laat je dag niet verpesten door dit soort simpelen die dit verzinnen. Want dat willen ze juist. Een normaal mens verzint dit namelijk niet
Henk (5-8-2020 om 20:30)
Nou Nel,je kunt nog gewoon naar de boulevard gaan hoor,alleen niet met de auto.
Andre (5-8-2020 om 20:14)
Maak eens een sommetje van de inkomsten van de verkeers overtreders,die de boulevard gewoon als uilaatklep gebruiken. Een politieman in een gewone auto zou er tig overtreders op de bon kunnen slingeren.Nou geloof maar winstgevend, goed voor Vlissigen wat iedere cent nodig heeft.
Cookie-instellingen beheren